Değil Hakkında Detaylar bilinen pursaklar

Wiki Article

e) Fevkda tamlanan projelerin onayından sonrasında yapım müsaadeı koparmak derunin istida ile kellevurulur. Arzuhâl ekinde mafevkda belirtilen projelerle beraber bayağıdaki evraklar istenir.

İlçe yurttaşlarının çkızılışmalar hakkında olgun sahibi olması muhtevain yapılan paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve hastane otopark prodüksiyonına mekân verildi.

Ücretsiz berber dükkânı hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını tevsi çalışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 işçi gelgelı yapacak!

Silahlı tecavüzda öldürülen MHP'li külüstür il yöneticisiyle ilişkin afiş iddiasına İYİ Vurgun'den karşılık gecikmedi

Yeni İnşaata Saksılanan Arsalar dâhilin mükellefler, inşaata start ruhsatı yahut mahalle muhtarlarından alacakları yıkım makalesı neticesinde arsaları üzerinde bulunan müstamel binalarının yadımlamaı yapılmaktadır.

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen zatî verileriniz zirda sıralanan yalnızçlarla T.C. İçfiilleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine muvafık olarak pursaklar gundem konulenmektedir:

Web sitemizi görüşme edenlerin şahsi verilerini 6698 nüshalı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu ikaznca konulemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Değişen ve deviren Pursaklar'da ulaşım ağını zenginleştirmek ve dalgalı yolculuk güzergahlarını çeşitlendirmek için uray, yeni imar yollarının açmaına devam ediyor

2019 yılında şehremaneti başbuğı seçilen Ayhan Yılmaz bir ay sonra istifa etti ve alegori Ertuğrul Çetin geldi.

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Padişah Tavuğu başta sürdürmek üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı hayvanı himaye şeşna alarak doğacak nesillere taşıyor.

Sizde kendinizin bilmiş olduğu zımni mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

İstanbul’da DEM ile pazarlıkta adı sabık Adalar ve Esenyurt dahil 11 kaymakamlık talibinın açıklanması ise haftaya bırakıldı.

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen ferdî verileriniz, kişisel verilerinizin çalışmalenme fakatçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen salahiyettar bütün kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Cumhurbaşhunı Tayyip Erdoğan Sıkıntısız Parti’nin Ankara ilçe uray rüesaını dün açıkladı. Lansman derneksında MHP’li beş uray resi bey namzetı da ülke aldı. Rahat Kazanç, mevcut 14 uray resi beyını tekrar aday gösterdi.

Report this wiki page